قهوه الفراعنه


عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي

منتدى عام لكل المواضيع وكل الاستفسرات والاراء المختلفه

ان منتدى قهوه الفراعنه سوف يكون عند حسن ضنكم بعد اشتراككم وعرف المواضيع الختلفه فيه وانا بصفتى الامن العام للمنتدى اتمنى ان يكون له اهميه عندكم كى اهتم به اكثر
منتدى قهوه الفراعنه يقدم لكم جميع مات يحتاجه الشباب فى اعماله اليوميه وعرف افكاره والعمل على تنفيذها
I LOVE IT SO MATCH
اهلا بيك فى منتدى قهوه الفراعنه مرحبا من قبل الادمن واهلا بك زائرا وعضوا admin مصطفى حمدى
السلام عليكم اعضاء منتدى الفارعنه الان يوجد حميع ما يتمناه العضو من جديد فى كل المجالات وشكرا لكم لزياره المنتدى تحيه خاصه لكم من قبل الادمن MOSTAFA HAMDY
نحن نشكر العضو ماتركس لانه قد ساهم بمواضيغه الروعه
ارجعى للفرعون الصغير المملكه على وشك الدمار بنحبك يا ميرنا
بنحبك يا درش مستنيينك بعد الامتحانات بالانفراد والتميز
ربنا يوفقك فى دراستك وامتجاناتك بنحبك كلنا
انت فين يا بيسوا الدنيا مظلمه من غيرك
فيييييييييييييين افيهاتك يا درجبا مستنيينك
شمبوليه ووووووووووو بس
فينك يا حبيبى وحشااااااااااااااااانى موضيعك الى دايمن بتفدنا بنحبك
اديب الزمن الجميل فيييين ابدعاتك يا اديبنا بنحبك
ايه يا زعيم مش ناوى تضحكنا شويه عشان وحشنا كل حاجه فييييييييييييييييييييك
حبيب الكل فين اافلامك الجميله الى دايما بتمتعنا بنحبك يا رميوو
الفرعون الروش بنحبك جدا وتحيه خاصه لكل اهل العريش بنحبك
فيينك يا لوله وحشانا المنتدى من غيرك مظلم
الرقيق فينك وفين رقتك
الرومانسى بنحبك يا اسلام ومستنيين اخر حاجه فى الرومانسيه
فينك يا حسن يا عدلى محتجينك
بجد احنا محتاجنلك فى النتدى لانانا بنححححححححححححححححححححبك كلنا مستنيينك بع الامتحنات ربنا معاكى
انا بشكر كل الاعضاء فى النتدى لانى فخور بيهم جدا بحبك كلكم اوىىىىىىىىىىىىىى
مرحبا بك يا ابو عمر فى منتداك قهوه الفراعنه نتمنى ان نصل الى حسن ظنك
نورت يا هشاااااااااااااام قهوه الفراعنه وورينا هاتادملنا ايه
نورت يا على قهوه الفراعنه
منور والله قهوه الفراعنه نتمنتى ان تراك دائما فى قهوه الفراعنه
اهلا بيكى يا ريهام فى منتداكى قهوه الفراعنه الى بينور علطول بوجودك
كيمو كيمو كيمو منور يا حبيبى
فينك يا محمد يا شرباش المنتدى ملوش طعم من غيرك يا صحبى ربنا يوفقك بالسلامه ويخلصك من الامتحانت بخير واحنا كلنا مستنيينك
نورت يا احمد يا عبد الوهاب قهوه الفراعنه ونتمنى ان نراك دائما من اصدقائنا
منور يا كريم يا بيبو قهوه الفراعنه وبنقول فينك من زمان
WELCOM TO YOU نرمين
اهلا بيكى يا سوكا فى قهوه الفراعنه
اهلا ببيكى با نيرمين فى قهوه الفراعنه نتمنى ان نصل الى حسن ظنك
اهلا بيك يا حسام فى منتدى قهوه الفرعنه
اهلا بيك يا معاذ فى المنتدى قهوه الفرعنه
نورتنا يا مصطفى يا منصور والله اتمنى ان تكون معانا علطول فى المنتدى وتنورنا بموضيع الجميله
نورتنا يا محمد بك مسعود وشكر جدا على موضيعك الجميله جدا اتمنى ان تكون معانا علطول فى المنتدى
WELCOME TO YOU MEME TO PHARANA COFFE اهلا بيكى فى المنتدى نورتينا
WELCOME EKMAO TO قهوه الفراعنه
اهلا بيك يا مصطفى الكنج فى المنتدى فين مواضيعك الجميله
اهلا بيك يا HARYنورتنا يا درش فى المنتدى اتمنى ان تشاركنا فى المنتدى مصطفى شرباش
ROSE JANNA WELCOM قهوه الفراعنه
اهلا بيك يا احمس فى منتدى قهوه الفراعنه
اهلا بيك فى منتدى هوه الفراعنه اتمنى انه يكون عجبك FRIXEE
اهلا بيك يا جيمى فى منتدى قهوه الفراعنه نورت يا صحبى يارب يعجبك
CAN I اهلا بيك فى منتدى قهوه الفارعنه انتمى انه يكون عجبك المواضيع الى فيه شكرا
LOST LOVE اهلا بيك فى منتدى قهوه الفراعنه انحا فرحنين انك بقيت معانا فى المجموعه شكرا يارب يعجبك
TOMYGAA اهلا بيك فى منتدى قهوه الفراعنه اتمنى انه يكون عجبك
اهلا بيك يا امين فى منتدى قهوه الفراعنه نورتنا يا معلم
اهلا بيك ملبورو فى منتدى قهوه الفراعنه اتممنتى انك تكون احترك المنتدى الصحيح الى فى بالك واتمنى انه يكون عجبك شكرا
اهلا بيك يا حسام فى قهوه الفراعنه
اهلا بيك يا يوسف فى منتدى قهوه الفراعنه يارب يكون عجبك
اهلا بيكى يا راما فى قهوه الفراعنه
اهلا بيك يا حبشى فى منتدى قهوه الفراعنه يارب يكون عجبك
اهلا بيك يا ابو مازن فى قهوه الفراعنه منورنا وممتعنا بمواضيعك الجميله
WELCOM FRINDS 4 EVER I HOOP LIKE IT
اهلا بيكى منون ياااارب يكون المنتدى قد لقيى اعجابك ويارب تفضلى معانا علطول
اهلا بيكى با احلى سندرلا فى الكون يارب المنتدى يكون عجبك وتمكونى من اصدقائنا علطول
اهلا بيك يا محمد يا عاسور فى منتدى قهوه الفراعنه يارب يكون المنتدى عاجبك
اهلا بيك يا استاذ حسين عبدو يا رب بكون المنتدى قد نال اعجابك ونحن جميعا نتمنى ان تكونا معانا دائما شكرا
اهلا بيكى نانى نور فى منتدى قهوه الفراعنه يارب يكون عجبك
اهلا بيكى NANI فى منتدى قهوه الفراعنه يارب يكون عجبك
اهلا بيك يا ابو مريم يارب يكون المنتدى عجبك ونال اعجابك وده هدفنا الوحيد شكرا لانضمامك معنا
اهلا بيك عصفور الجنه فى منتدانا ومنتداك قهوه الفراعنه ويارب نكون عند حسن ظنك
اهلا بيك NOUR فى منتدانا ومنتداك قهوه الفراعنه ويارب نكون عند حسن ظنك
منورانا يااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ساره هانم فى قهوه الفراعنه

التبادل الاعلاني

دخول

لقد نسيت كلمة السر

التبادل الاعلاني

راديو محطه مصر


    30 تتبيلة للحم والدجاج

    شاطر

    الفرعون
    مشرف عام اول
    مشرف عام اول

    عدد المساهمات : 716
    نقاط : 1032
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 01/05/2009
    العمر : 27

    30 تتبيلة للحم والدجاج

    مُساهمة من طرف الفرعون في الأحد أكتوبر 03, 2010 9:37 am

    جبت لكم اليوم أكثر من 30 تتبيلة للحم والدجاج وارجوا أن تفيدكم


    ****************


    تتبيلة رقم 1



    زبادي قليل الدسم أو منزوع
    / ملعقة صغيرة معجون طماطم
    / 2 فص ثوم /
    نص بصلة صغيرة / شوي زنجبيل / ملعقة صغيرة خل أو عصير نص ليمونة /
    كاري / هرد / فلفل أسود / ملح / هيل ناعم / قرفة ( دارسين ) /
    بابريكا / تخلط المقادير كلها بالخلاط وتخمري فيها قطع الدجاج

    6 ساعات





    تتبيلة رقم 2



    طماطمة / بصلة صغيرة / بقدونس / لبن منزوع الدسم / جميع انواع البهارات اللي موجودة عندك وملح وفلفل أسود /
    وبصل / ثوم / فلفل حار / صوص الصويا / وليمونة مقطعه





    تتبيلة رقم 3



    ربع كوب زبادى
    ربع كوب شطه حاره
    خليط من توابل مطحونه
    (كمون كزبره فلفل اسود هيل وقرفه قرنفل بابريكا)
    ملعقتين صويا صوص
    عصير ليمونه
    ملح
    بصله مفرومه ناعم
    5 فصوص ثوم مدقوقين
    ملعقتين معجون طماطم
    ملعقه من صلصه باربكيو
    ملعقتين مايونيز
    ملعقه زيت
    طريقه التحضير


    تدق قطع الدجاج بالمدقه لتيين الانسجه وتكسير العظام تخلط كل مقادير التتتبيله وتنقع بها قطع الدجاج لمده من ساعه
    الى يوم كامل ثم تنفض عنها التتبيله وتوضع على حله شوايه الغاز
    وتغطى وتترك لتحمر من الجنبين وتقدم مع صلصه الثوم




    تتبيلة رقم 4


    شيش طاوق
    ربع كوب من صلصه حاره
    ملعقتين من صلصه طماطم
    كمون وكزبره وبابريكا فلفل اسود وفلفل ابيض
    خل وليمون وملح
    زبادى
    كركم
    مسمار وقرفه وهيل مطحون
    مايونيز
    زيت
    مسطرده
    باربكيو
    بقدونس وثوم وفلفل اخضر مفرومين
    تخلط كل مقادير التتبيله
    قطع طماطم وبصل وفلفل اخضر
    اسياخ خشب او معدن
    طريقه التحضير
    تنقع قطع الدجاج قى التتبيله السابقه وتنقع لمده يوم كامل ثم
    تشك فى الاسياخ بالتبادل مع الفلفل والبصل والطماطم وتشوى





    تتبيلة رقم 5



    1 م ك مستردة
    1م ك كاتشاب
    1م ك خل
    2 م ك صويا صوص
    زيت زيتون (حسب الرغبة)
    ملح - فلفل - بصل - ثوم - زعتر - ليمون
    جوزة الطيب (اختياري



    تتبيلة رقم 6



    طريقة شيش طاوق
    اخلطي
    1/2ك زيت زيتون
    2م ك صلصة
    6فصوص ثوم مدقوق
    ملح
    فلفل اسود
    زعتر بري مقدار 1م ك
    1/4 ك خل ابيض
    1/4 م ك فلفل احمر مطحون

    اخلطيها مضبووووووط ونقعي فيها الدجاج لمدة 3ساعات

    بعدين حطيه في اسياخ بالتبادل مع فلفل اخضر وبصل






    تتبيلة رقم 7




    افرمي بصلتين مع 5 فصوص ثوم فرم نااااعم

    وافرمي حزمة كزبره مع ليمونه كبيره طبعا تقشيري اليمون وتفرميهم فرم نااااعم

    1 علبه لبن زبادي متوسطة الحجم مع
    3 م ط مايونيز
    + 3 م ط من الخل
    + فنجان شاي زيت زيتون

    وكمون وكزبره مطحونه + وفلفل اسود + ولومي مطحون + وببركه + وكركم


    مقدار 1
    م ط وكلهم لخبطيهم وبعدين حطي فيها الحم او الدجاج اما المده
    فللدجاج ساعتين اما اللحمه فيفضل يوم كامل




    تتبيلة رقم 8



    خل+اي بهارات عندك+ملح+ليمون+صوص الصويا


    تتبيلة رقم 9



    سواء لحم او دجاج
    مايونيز وزبادي وجميع البهارت وكاتشب وليمووون وملح + سفن اب او سبرايت رشيه عليها وخليها كذا ساعه







    تتبيلة رقم 10



    بصلة مفرومة ـ ثماني فصوص ثوم مفرومة ـ نصف قشرة ليمونة مفرومة ـ
    ربع كوب من عصير البرتقال ـ
    ملعقة فلفل أسود وعلبة روب- ملعقتا زيت زيتون وملعقتا ملح ـ ربع ملعقة زعفران مطحون




    تتبيلة رقم 11



    4 صدور دجاج مخلية من الجلد و العظم -
    2 م شاي ليمون مبشور-
    3/1 ك عصير ليمون -
    2 م ريحان مفروم أو جاف -
    4/1 م ص مسترد ناعم -
    فلفل اسود -
    4/1 م ص زعتر

    الصلصة:
    4/1 ك مايونيز خالي الدسم -
    4/1 ك روب قليل الدسم-
    1 م ص عصير ليمون-
    1 م ص بشر ليمون-
    2/1 م كاري

    الطريقة:


    تخلط المقادير الأولى جميعها حتى تتجانس ثم يضاف لها قطع الدجاج وتترك فيها لمدة
    2-12 ساعة

    و يدخل البراد كلما طالت المدة كلما كان الطعم الذ
    يحضر الفحم أو الفرن أو الشواية للشوي

    يزال الدجاجا من الخليط و يوضع على المشواة لمدة
    6-9 دقائق
    مع التقليب على الجهتين حتى ينضج
    لاعداد الصلصة:
    تخلط كافة المقادير و تقدم مع الدجاج المشوي



    تتبيلة رقم 12



    علبة كبيرة لبن زبادي


    3فصوص ثوم
    ملعقة كبيرة زنجبيل مبشور
    نصف ملعقة صغيرة فلفل حار
    نصف ملعقة صغيرة (بابريكا) فلفل احمر حلو
    ملعقة صغيرة كركم اصفر
    عصير ليمونة
    حلقات ليمون للتقديم

    الطريقة:



    1-يتبل الدجاج بالملح والفلفل جيدا ثم يوضع في طبق مسطح.

    2-يخلط كل من اللبن الزبادي والثوم والكركم وعصير الليمون
    ويمزج الجميع جيدا ثم يصب الخليط على قطع الدجاج
    .
    3-تتبل قطع الجاج جيدا بالصلصة وتغطى وتوضع في الثلاجة لمدة ساعتين.
    3-ترفع قطع الدجاج من الثلاجة قبل طهيها بنصف ساعة ثم
    تشوى لمدة ثلث ساعةمع التقليب بين الحين والاخرثم تقدم مع شرائح الليمون.


    تتبيلة رقم 13



    شيش طاوق
    المقادير:-


    دجاجتين مسحبة من عظامها او ما يعدل نفس الكميه من صدور الدجاج مقطعه
    بحجم متساوي كقطع الكباب
    نصف كوب كتشاب
    نصف كوب صلصة الطماطم
    كوب زيت زيتون
    ثلاثة ارباع كوب من عصير الليمون الحامض او خل الليمون
    ملعقة شاي من الملح
    ملعقة شاي من البهار الابيض
    زعفران ملعقة صغيرة
    رشة خفيفة من الزنجبيل المطحون
    خمس فصوص من الثوم مدقوقه مهروس
    الطريقة :-

    اخلطي جميع المقادير وانقعيها لمدة
    24ساعه
    في الثلاجه
    ادخلي قطع الدجاج في اسياخ الشي ثم شويها على الفحم





    تتبيلة رقم 14



    المقادير:


    دجاجتان تغسلان جيدا و تقطعان
    الى 8 قطع.

    2 بصل مفروم
    5 حبات ثوم مفروم
    2 طماطم مفروم
    فنجان كبير خل
    قليل من الملح, و الفلفل الاسود,
    و القرفة الناعمة,و بهار الدجاج.
    ملعقة زيت زيتون
    ملعقة كاتشاب حار
    ينقع الدجاج في هذه الخلطة لمدة ساعتان او ثلاثة





    تتبيلة رقم 15



    المقادير:


    ـ 6 صدور دجاج منزوعة القشرة.
    ـ 4 ملاعق بقدونس مفروم.
    ـ نصف كوب من عصير الليمون.
    ـ 3 فصوص ثوم مفرومة ناعما.
    ـ ملعقة فلفل حلو.
    ـ ملعقتان من بودرة الكاري الحارة.
    ـ ربع ملعقة كمون.
    ـ ملح وفلفل أسود.
    ـ نصف بصلة حمراء
    مفرومة ناعما.
    طريقة التحضير:
    1 ـ ضعي كل المقادير، باستثناء الدجاج، داخل حلة عميقة، ثم اخلطيها جيدا واحتفظي بها جانبا.

    2 ـ ضعي ثقوبا صغيرة وكثيرة في صدور الدجاج، ثم ضعيها في الحلة مع المقادير،
    واتركيها تتشبع بنكهة الصلصة لمدة سـاعتين.







    تتبيلة رقم 16للحم

    ملح و بهار مشكل و تحطي فص ثوم مهروس و زيت زيتون و شوية خل و تقلبيها جيدا

    و بالنسبة للدجاج...نفس الشي بس تزيدي بالبهارات و ممكن تحطيلها صبغة الزعفرن فقط
    تعطي لون..و تزيدي الثوم..
    و تضعي الهيل و الفلفل الاسود ايضا و قليل من الليمون
    و الملح و زيت الزيتون.. و تتبليهم جيدا




    تتبيلة رقم 17



    ملعقتين طعام صلصةطماطم +2
    م شطه +
    م2 خل ابيض+
    فلفل احمر ناعم+
    حبه فلفل اخضر مقطع (او مفروم احسن)


    بصل وثوم
    مقطع ناااعم وفلفل وكل بهار تحبينه حطيه بس ذي الخلطة
    الاساسية واهم شي انها تبات ليلة كاملة في الثلاجه





    تتبيلة رقم 18



    تتبل افخاذ او صدور الدجاج بالزبادى والملح والخل والليمون والبهارات والصويا صوص لمدة ساعه اواكثر في الثلاجه


    المقادير
    1- دجاج
    - علبه ونصف زبادي
    2- بصل متوسط الحجم
    - باكت صلصه طماطم
    - بهارات مثل .. ملح + فلفل اسود + قرفه مطحونه + كمون مطحون + كركم + زعفران
    - 4 حبات ثوم مدقوق






    تتبيلة رقم 19



    المقادير:


    2 دجاج مقطع ارباع
    -عصير 2 ليمونات
    4 ملاعق زيت
    -كمون
    -كزبرة
    -فلفل اسود
    -فليفلة مطحونة
    -ملح
    -ثوم

    -يدق الثوم ويخلط مع الليمون والزيت والملح والتوابل ...
    .تسكب التتبيلة على الدجاج ويترك بعد تغطيته بالثلاجة من الليل ...
    ثم يشوى الدجاج او اللحم على الفحم تاني يوم




    تتبيلة رقم 20



    المقادير:
    -مكعبات دجاج
    -نص كوب لبن
    3- ملاعق طعام زيت
    -ليمون
    -زنجبيل مبشور
    -فلفل احمر
    -ثوم مهروس
    -كمون
    -كركم
    -ملح

    الطريقة:
    تخلط جميع المقادير ماعدا الدجاج مع بعضها البعض جيدا حتى تتكون صلصة متجانسة....
    تسكب الصلصة على الدجاج ويترك
    لمدة 2-3 ساعات
    بالثلاجة ....بعدين تغرس قطع الدجاج في اعواد الشواء وتشوى ....على الفحم




    تتبيلة رقم 21



    المقادير:
    كيلو ونص دجاج مقطعة مكعبات بدون جلد ولالالاعظم
    2 بصل
    قطعة زنجبيل
    قليل من زعفران ناعم
    كركم
    كزبرة ناشفة مطحونة
    رشة فلفل احمر مطحون
    كاري
    ملح
    علبة لبن
    زيت
    ثوم
    الطريقة:


    -نبشر بصلة مع فص ثوم وزنجبيل.....ويتبل به الدجاج ويترك جانبا 15 دقيقة

    نخلط مع بعض الزعفران والكركم والفلفل والملح والكزبرة والزبادي...
    بعدين نصفي الدجاج من التتبيلة السابقة ...
    ونضيف لها الزبادي ويترك الدجاج بعد تغطيته بالثلاجة
    3 -4 ساعات...

    ثم يشوى على الفحم...


    تتبيلة رقم 22



    ليمونتان_ملعقتان مايونيز_اربع ملاعق روب__ثوم ناعم الكمية حسب الرغبة_بهارات الشوي


    مع زيادة الفلفل الاسود_تخمرين الدجاج بالخلطة ساعتين





    تتبيلة رقم23

    تتبيلة الصويا الصوص وهي صالحة للتكة اي اللحم مقطع مكعبات لحم ضاني او لحم دجاج

    "ربع كاس الصويا +ربع كاس خل + ربع كاس زيت نباتي ورشة فلفل ورشة ملح
    "لا تكثري الملح لان الصويا مالحة"
    نقع اللحم او لحم دجاج في هاذه التتبيلة لمدة ساعتين ثم صففهم في الاسياخ وشويهم



    تتبيلة رقم 24



    هذه نفس التتبيلة السابقة لاكن مضاف اليها كمية لابأس بها من الثوم المفروم والزنجبيل الطازج والمفروم
    هذه خاصة للدجاج كامل أو مقطع نصفين مع الجلد فتدهن التتبيلة
    على الدجاج من الداخل والخارج وبين الحم والجلد تترك كذالك ساعتين ثم تشوى




    2بصل وبقدنوس مفرومين+ وفلفل اسود وملح وشوي عصير ليمون او خل+ شوي زيت

    ينقع اللحم لمدة ليلة كاملة ثم يصفف في الاسياخ و يشوى


    تتبيلة رقم 25



    ثوم وكزبرة مفرومين + كامون مطحون + بابريكا حلوة و شوي عصير الليمون أو خل+ شوي زيت



    تتبيلة رقم 26



    خذ دجاجة نظفها وافتحها من الظهر مثل الكتاب ادهنها كلها وادعك بين اللحم والجلد بالتتبيلة
    الاتية


    واحد روب +4 معالق كبار زعتر +رشة سماق وملعقة صغيرة ملح
    تخلط المقادير وتدعك الدجاجة كلها وكذالك بين اللحم والجلد تترك 2 ساعات الى 3 ثم تشوى





    تتبيلة رقم 27



    تتبيلة لجوانح الدجاج وكذا للرياش جد لذيذة
    صلصة طماطم +شوي صويا صوص +
    ثوم مفروم +رشة شطة + عصير ليمون+ملح
    تنقع لمدة 4 ساعات ثم تشوى في الفرن


    تتبيلة رقم 28




    اجنحة دجاج "2
    سن ثوم مفروم +
    ملح + رشة فلفل اسود +
    ملعقة كبيرة زيت + ربع كوب صلصة حارة مثل طباسكو +
    2 ملعقة كبيرة عسل +
    ملعقة كبيرة خل + ربع كوب صلصة صويا +
    2 ملعقة صغيرة زنجبيل مبشور
    " خلط المواد ونقع الاجنحة لساعات ثم شويهم واثناء الشوي ادهن الاجنحة من حين لاخر بالنقيع المتبقى






    تتبيلة رقم 29



    هذه للحوم والدجاج والجمبري:


    "بصلتين +5 سن ثوم +عصير ليمونة + شوي زيت الزيتون وملح وفلفل"
    اخلط المواد في الخلاط الكهربائي ثم ادهن اللحم خليها تنقع نصف ساعة ثم اشوي
    الخضاراختياري: بدنجان وكوسا و طماطم وفلفل رومي و مشروم و بصل تبلهم بنفس الخليط
    وشويهم




    تتبيلة رقم 30



    كوب روب + نصف كوب خل +نصف كوب زيت زيتون +ربع كوب كاتشاب + نصف ملعقة صغيرة شطة و شوي فلفل اسود + ملح"



    تقطع الدجاجة الى قطع صغيرة مع الجلد وتنقع
    لمدة 5 ساعات
    ثم تصفف في الاصياخ ممكن تصفف معها حبات المشروم الطازج تشوى على الفحم او الفرن =


    مهد مصطفى

    عدد المساهمات : 1177
    نقاط : 1943
    السٌّمعَة : 1
    تاريخ التسجيل : 17/04/2009
    العمر : 27
    الموقع : هيكون جامد جدا

    رد: 30 تتبيلة للحم والدجاج

    مُساهمة من طرف مهد مصطفى في الإثنين أكتوبر 04, 2010 12:37 pm

    هههههههههههههههه السلاح يطول ده تعليقى على الصوره اللى انتا حطيتها
    اما الاكل معندكش حته ادوق ولو عجبتنى اجرب
    تسلم ايديك على التجويعه دى اقصد الموضوع ده

    الفرعون
    مشرف عام اول
    مشرف عام اول

    عدد المساهمات : 716
    نقاط : 1032
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 01/05/2009
    العمر : 27

    رد: 30 تتبيلة للحم والدجاج

    مُساهمة من طرف الفرعون في الإثنين نوفمبر 15, 2010 5:48 am

    هههههههههههههه
    ماتقلقيش مستحيل السلاح يطول
    ولو عايزة تدوقى اكلى تعالى الجيش وانا ادوقك

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد ديسمبر 04, 2016 9:20 am